جديد ترين اخبار    پر بيننده ترين اخبار

حکایت ارتباط افزایش دمای زمین و هزینه‌های بیمه و بخش اتکائی در گزارش‌ها

1/3/1398

تعداد بيننده : 19
افزایش دمای جهانی به علت تغییرات آب و هوایی، ریسک رویدادهای پرهزینه‌ای مانند آتش‌سوزی جنگلی و خشکسالی را افزایش داده‌ و به طور عمده‌ بر سطح خسارت‌های صنعت بیمه و (ادامه خبر ....)

پایان عصر بیمه مستمری با مزایای معین

28/2/1398

تعداد بيننده : 18
سرویس بین‌الملل - طرح‌های مستمری با مزایای معین (Defined Benefit Pension) به آخر بازی رسیده‌اند. (ادامه خبر ....)

بیمه‌گران برای ریسک‌های پیچیده کاری انجام نمی‌دهند

23/2/1398

تعداد بيننده : 20
بیمه‌گران با تهدید‌های فقدان اصول پذیره‌نویسی، تنظیم‌مقررات و نظارت سخت‌تر و حدود ریسک منتج از قصور مدیریتی روبرو هستند.

بحران «استعداد» در بخش خدمات مالی و بیمه

18/2/1398

تعداد بيننده : 24
سرویس بین‌الملل - بخش خدمات مالی و بیمه با کمبود کارکنان روبرو است، زیرا بسیاری از افراد این نوع شغل را «کسل‌کننده» و ناتوان از ارائه تحرک اجتماعی می‌دانند. (ادامه خبر ....)

تشکیل صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی توسط شورای عالی اقتصاد به تصویب رسید

15/2/1398

تعداد بيننده : 27
بانک مرکزی اعلام کرده‌ است که شورای عالی هماهنگی اقتصادی، اهمیت ایجاد صندوق بیمه همگانی برای پوشش خسارت‌های ناشی از حوادث طبیعی را تأیید کرده است. (ادامه خبر ....)

حکایت پژوهش‌ها از اثر حوادث مرتبط با آب و هوا بر نتایج بیمه و بخش اتکائی

11/2/1398

تعداد بيننده : 24
گروه پژوهشی باگینگهام (Buckingham Research Group) پیش‌بینی کرده است که بار حوادث فاجعه‌بار برای بیمه‌گران و بخش اتکائی در سه‌ماهه اول سال 2019 به دلیل اثرات شدید آب و هوایی، هوا (ادامه خبر ....)

ارائه پوشش بیمه‌ای برای نیروگاه‌های بادی توسط مونیخ‌ری

5/12/1397

تعداد بيننده : 89
اخیراً، غول بیمه اتکائی جهان، مونیخ‌ری، محصولی را وارد بازار کرده است که عاملین نیروگاه‌های بادی را در برابر خسارت به عواید ناشی از نوسان سرعت باد، پوشش می‌دهد.

تحلیل‌ فیچ از افزایش مدیران سرمایه‌ جایگزین در صنعت بیمه

30/11/1397

تعداد بيننده : 88
سرویس بین‌الملل - افزایش حضور مدیران سرمایه جایگزین (Alt-IMs) طی سال 2019 می‌تواند برای هر دو طرف مفید باشد. این موضوعی است که تحلیل‌گران شرکت رتبه‌بندی فیچ بر آن تأکید د (ادامه خبر ....)

تعیین مقصر تصادفات جاده‌ای با هوش مصنوعی

28/11/1397

تعداد بيننده : 101
سرویس بین‌الملل - شرکت بیمه سامپو جاپان نیپونکوا (Sompo Japan Nipponkoa)، یک شرکت ژاپنی است که به تازگی از هوش مصنوعی برای کمک به تصویه خسارت بیمه خودرو بهره‌بردای می‌کند. (ادامه خبر ....)

اوراق بهادار بیمه‌ای و یک رشد 6/5 درصدی در سال 2018

15/11/1397

تعداد بيننده : 97
در انتهای سال 2018، رقم رشد بازار اوراق بهادار بیمه‌ای (ILS) غیرزندگی به 93 میلیارد دلار رسید. (ادامه خبر ....)

سال 2018 دارای رتبه چهارم درمواجهه با حوادث فاجعه بار

14/11/1397

تعداد بيننده : 87
قیمت گذاری در حوادث فاجعه‌بار با تردید همراه است
سرویس بین‌الملل - سال 2018 از نظر خسارت حوادث فاجعه‌بار ثبت‌شده، رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است با این وجود اث (ادامه خبر ....)

افزایش شکاف جهانی در بخش مستمری بازنشستگی نویدبخش فرصتی بی‌مانند برای بیمه و بخش اتکائی است

9/11/1397

تعداد بيننده : 65
بحران روبه‌افزایش در نظام‌های بازنشستگی جهان، فرصتی عظیم برای صنعت بیمه زندگی و بخش اتکائی ایجاد نموده است تا بتوانند این شکاف تأمین مالی را پر کنند. (ادامه خبر ....)

افزایش سطح آب دریاها، دغدغه‌ای قابل کنترل برای بیمه‌گران و بخش اتکائی

8/11/1397

تعداد بيننده : 63
سرویس بین‌الملل - افزایش سطح آب دریاها در قرن بیست و یکم، به میزانی که برخی الگوهای آب و هوایی پیش‌بینی می‌کنند، شدید نخواهد بود. (ادامه خبر ....)

فن‌آوری بیمه، سبب نوآوری بیمه می‌گردد

1/11/1397

تعداد بيننده : 64
فن‌آوری بیمه، موج بعدی نوآوری در بیمه است و کل صنعت را به سمت «مشتری-محوری، داده‌-محوری و بستر دیجیتالی» سوق می‌دهد. (ادامه خبر ....)

گفتوگو مشاور وزير اقتصاد با نشریه افق بیمه

16/10/1397

تعداد بيننده : 62
توسعه در صنعت بيمه نيازمند سياستگذاري در سطح کلان اقتصاد ايران است؛ اين موضوع در بخشها و نهادهاي سياستگذار و اجرايي اقتصاد ايران سالهاست که جاي خود را بازکرده است. (ادامه خبر ....)

يک ايده خاص بيمه اي در جهان بررسي شد: بيمه زندگي براي نوجوانان

9/10/1397

تعداد بيننده : 81
در قرن 19 ميلادي و همزمان با مرگ کودکان يکي از ابتکارهاي صنعت بيمه در جهان، بيمه نامه اي بود که امروزه به نام بيمه زندگي نوجوانان (Juvenile Life Insurance) ميشناسيم. (ادامه خبر ....)

حملات سایبری بزرگ‌ترین دغدغه مدیران و مسئولان بیمه

4/10/1397

تعداد بيننده : 76
مدیران و مسئولان بخش بیمه ریسک مرتبط با حملات سایبری و نقض داده‌ها را در رأس ریسک‌های عمده خود شناختند.

کاهش ریسک تصادفات ناشی از حواس‌پرتی با طراحی جاده‌ای

4/10/1397

تعداد بيننده : 73
سرویس بین‌الملل - با افزایش مرگ و میر و سوانح ناشی از تصادفات ناشی از حواس‌پرتی، مؤسسه ریسک مستقر در دانشگاه ایالتی اوهایو اثر تغییر طراحی جاده‌ای بر کاهش تناوب و ش (ادامه خبر ....)