پایان عصر بیمه مستمری با مزایای معین

سرویس بین‌الملل - طرح‌های مستمری با مزایای معین (Defined Benefit Pension) به آخر بازی رسیده‌اند. این مطلبی است که بارنت وادینگام (Barnett Waddingham)، شرکت مشاوره مستمری، در پیمایش سالانه خود از بخش اعلام کرده و می‌افزاید، تنها 52 درصد از طرح‌های مزایای معین برای مزایای متعلقه آتی، باقی مانده‌اند (سالانه پنج درصد کاهش) و تنها 3 درصد از آنها برای خریداران جدید، باز هستند.
تحلیل بارنت وادینگام، طرح‌های انگلستان را که دارایی بیش از یک میلیارد پوند دارند،‌ را پوشش می‌دهد. ترکیبی از تشویق نهاد ناظر مستمری‌ها، استمرار در بسته شدن این طرح‌ها و سالخوردگی اعضای طرح‌های بیمه مستمری با مزایای معین، «تمرکز هیئت امنا و شرکت‌ها را به روند پایان بازی» سوق می‌دهد.
در حدود 95 درصد از طرح‌ها، در انتقال پرداخت ارزش، افزایش داشته‌اند و درحدود یک‌سوم نیز در انتقال پرداخت ارزش از 200 درصد یا بیشتر، شاهد افزایش بوده‌اند . این رقم، بالاتر از 7 درصد از طرح‌های فراتر از این آستانه در سال گذشته بوده است.
این روند، منعکس‌کننده افزایش تعداد شرکت‌ها و طرح‌هایی است که بر پایان‌بخشی سازماندهی‌شده با هدف کاهش ریسک و هزینه ترازنامه، تمرکز کرده‌اند.
اندرو واگان، شریک در بارنت وادینگام، می‌گوید: «شرکت‌ها به روشنی به این نتیجه رسیده‌اند که آتیه ارائه مستمری، در ورای مستمری‌ها با مزایای معین، نهفته است؛ اما، این، در واقع، برای شرکت‌هایی که یک طرح سنتی مستمری با مزایای معین را اداره می‌کنند، چه معنایی دارد؟
وی می‌گوید: نتایج این پیمایش، برای هفتمین سال پیاپی، حاکی از آن است که تعداد طرح‌های باقی مانده و باز برای مزایای متعلقه آتی کاهش یافته است.
واگان می‌افزاید: « باید هم‌اکنون، تمرکز شرکت‌ها بر پایان بازی برای طرح مستمری با مزایای معین باشد . تعریف هدف دست‌یافتنی و راهکاری روشن برای این‌که چگونه به این هدف با موفقیت خواهند رسید.»
وی در ادامه می‌گوید: « اکنون، مدیریت کارآمد ریسک طرح‌ها با مزایای معین طی عمر باقی مانده آنان، هدف اصلی شرکت‌ها خواهد بود که با هدف اولیه عملکرد طرح مستمری با مزایای معین در تضاد آشکار است.»
منبع: اکچواری، می 2019

نوشته شده در 28/2/1398