نگرانی بیمه‌گران از رشد شرکت‌های خود در اقتصاد جهانی

افق بیمه- 1300 مدیرعامل در سراسر جهان نسبت به آینده رشد شرکت‌های خود و اقتصاد جهانی نا‌امید هستند و از رکود یکسال آتی هراس دارند.
عوامل اقتصادی از جمله مناقشات تجاری، عدم اطمینان سیاسی و حمایت‌گرایی به عنوان دغدغه‌های عمده رهبران کسب و کار جهان محسوب می‌شود. این، بخشی از گزارش پیمایش پی‌دابلیوسی است که می‌افزاید: در پیمایش سال گذشته، تروریسم، تغییرات آب و هوایی و فشار مالیاتی، دغدغه اصلی رهبران کسب و کار جهان بود و نتایج جدید همچنین نشان ازنگرانی مدیران عامل شرکت‌ها نسبت به تاثیرات آن بر افکار عمومی جهانی دارد.
به گزارش سرویس بین‌الملل پیمایش پی‌دابلیوسی از 1300 مدیر عامل در سرتاسر جهان، نشان می‌دهد که رهبران کسب و کار عموماً نسبت به آینده رشد شرکت‌های خود و اقتصاد جهانی در سال جاری میلادی، ناامید هستند.
تقریباً، 30 درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که انتظار دارند تا رشد اقتصاد جهان در 12 ماه آتی دچار رکود شود و این رقم، شش برابر بیشتر از پاسخ‌دهندگان به این مورد، در سال گذشته است.
همچنان، 42 درصد از مدیران عامل، چشم‌انداز اقتصادی مطلوبی را پیش‌بینی می‌کنند اما پی‌دابلیوسی در یادداشت خود می‌نویسد: این رقم با 57 درصد پاسخ‌دهندگان با همین دیدگاه در سال گذشته قابل مقایسه است.
ایالات متحده به طور محدودی وضعیت خود را به عنوان بهترین بازار با رشدی 27 درصدی در سال 2019 حفظ نمود و این با 46 درصد در سال 2018 قابل مقایسه است. این درحالی است که بازار جذاب چین نیز شاهد افت شهرت به 24 درصد از 33 درصد گذشته بود.
بر اساس پاسخ رهبران کسب و کار در این پیمایش، هند با داشتن بزرگ‌ترین و سریع‌ترین رشد اقتصادی از سد چین گذشته است.
باب مویتز،‌ رئیس جهانی پی‌دابلیوسی می‌گوید: «دیدگاه مدیران عامل اقتصاد جهان، نشاندهنده‌ی چشم‌انداز عمده اقتصادی است که خود را با پیش‌بینی‌های رشد روبه‌کاهش در سال 2019، سازگار می‌سازند. با افزایش تنش‌های تجاری و حمایت‌گرایی، اعتماد عمومی [به کسب و کارها] در حال کاهش است.»
از میان مدیران عاملی که گفتند: «دغدغه بسیار زیادی» نسبت به تنش‌های تجاری دارند، ‌88 درصد به طور خاص، درباره چالش‌های تجاری بین چین و آمریکا، ناآرام بودند و این، دغدغه 98 درصد از مدیران آمریکایی و 90 درصد از مدیران چینی بوده است.
عمدتاً رهبران دغدغه‌مند در چین، رویکردی واکنش‌گرا نسبت به این مسائل تجاری داشته‌اند که در این میان، 62 درصد، زنجیره عرضه و راهکار تأمین خود را سازگار نموده و 58 درصد نیز راهکار رشد خود را در کشورهای مختلف تعدیل داده‌اند.
موریتز در ادامه می‌افزاید: «رویگردانی از بازار ایالات متحده و اقبال سرمایه‌گذاران چینی به دیگر کشورها، حاکی از عکس‌العمل به عدم‌اطمینان به تنش تجاری مستمر بین ایالات متحده و چین است.»
فقدان داده‌ها و تجزیه‌ و تحلیل جامع نیز دغدغه دیگر مدیران عامل بود که از این میان، 54 درصد به فقدان استعدادهای تحلیل‌گر، 51 درصد به تک‌روی‌ها و 50 درصد به کاهش اعتبار داده‌ها اشاره نمودند.
به همین نسبت، پاسخ‌دهندگان، دغدغه‌های خود را نسبت به اثرات بالقوه هوش مصنوعی (AI) بر شرکت خود در آینده‌ای نزدیک اعلام کردند که 85 درصد از آنان موافق بودند که طی 5 سال آتی، این تغییر اساسی در کسب و کار آنها به وقوع خواهد پیوست.
به طور جهانی، 49 درصد از مدیران عامل گفتند: معتقدند که هوش مصنوعی به جای ایجاد اشتغال، جای بسیاری از مشاغل را خواهد گرفت و رهبران چینی با 88 درصد، بیشترین بدبینی را نسبت به این مقوله داشتند.

نوشته شده در 26/3/1398