ایجاد بزرگترین کتابخانه آنلاین ویدئویی آموزش اقتصاد

دو تن از استادان دانشگاه جرج میسون برای آموزش مباحث مهم اقتصادی اقدام به تولید ویدئوهایی در قالب دوره های آموزشی رایگان کرده اند.
به گزارش سرویس بین الملل افق بیمه، این پایگاه در حال تبدیل شدن به بزرگترین کتابخانه آنلاین ویدئویی آموزش اقتصاد به صورت کارگاهی است.
الکس تبرک و تایلور کاون با این باور که در درون هر فرد یک اقتصاددان وجود دارد این کتابخانه برگ ویدئویی را راه اندازی کرده اند و معتقدند که اقتصاددان درونی هر فرد با مشاهده ویدئو های تفکربرانگیز به مسائل اقتصادی روزانه خود پی می برد.این ویدئوها شامل دوره هایی در زمینه اصول اقتصاد خرد و کلان، اقتصادسنجی، درک کلان داده‌ها، تجارت بین الملل، اقتصاد روزمره و مهارت‌های پولی و ذخایر آن است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس MRU.org مراجعه کنند.

نوشته شده در 13/6/1398