مدل جدید حوادث فاجعه‌بار برای مدیریت ریسک آتش‌سوزی‌های بزرگ

یک شرکت مدل‌سازی ریسک، الگوی حوادث فاجعه‌باری را برای مدیریت بهتر ریسک آتش‌سوزی جنگلی در ایالات متحده ارائه داده است. این درحالی است که از سال 2014 تاکنون، خسارت‌های اعلامی در این زمینه، 30 میلیارد دلار بوده است.
الگوی آتش‌سوزی آر‌.ام.‌اس، نسبت به محصولات منطقه‌بندی و نقشه‌برداری که هم اکنون توسط بیمه‌گران و بخش اتکائی برای ارزشیابی ریسک آتش‌سوزی جنگلی به‌کار می‌رود، بسیار پیشرفته‌تر است.
به گزارش سرویس بین الملل افق بیمه بیمه‌گران اتکائی مانند آرچ، آرگو، بلوکپیتال، چاب، اورست‌ری، لنک‌شایر، قطر‌ری و رنسانس‌ری همگی به‌نوعی با آتش‌سوزی کالیفرنیا در ارتباط بوده‌اند و خسارت‌های صدها میلیون دلاری را پرداخت نموده‌اند.
شرکت مدل‌سازی و تجزیه و تحلیل ریسک آر.ام.اس، مدعی است که این محصول جدید «جامع‌ترین محصول» در بازار محسوب می‌شود.
آر.ام.اس اشاره می‌کند که روش‌های فعلی در بررسی آسیب‌پذیری‌های ساختاری، ناتوان عمل می‌کند و قادر نیست مناطق آسیب‌پذیر را نسبت به آتش‌سوزی‌های بزرگ شهری تعیین کند. همچنین، این مدل‌ها، دارای وضوح نامرغوب بوده و فاقد احتمال مبتنی بر بینش است.
گفته می‌شود که این الگو، می‌تواند کل اثر آتش‌سوزی را با وضوح کامل برای «درک بی‌مانندی از رفتارهای پیچیده‌ای» که منجر به گسترش آتش، تجمع اخگرها و انتشار دود می‌گردد، را ارائه کند. این الگو، یک رویکرد جزئی‌نگر و جامع به پذیره‌نویسی و مدیریت پرتفو دارد.
شرکت آر.ام.اس با بیمه‌گران، متخصصین کاهش ریسک و مراکز دولتی به مشارکت پرداخته است تا از این‌که داده‌ها، کالیبراسیون و حوزه دید محصول، کمبودهای بازار را پوشش ‌می‌دهند،‌ اطمینان حاصل نماید.

نوشته شده در 30/6/1398